Connect with us

GÜNDEM

İntergaz’dan itfaiyeci adaylarına yangınlara müdahale eğitimi

Published

on

İntergaz, güvenliğin önemine inanan bir şirket olarak, İtfaiyeci adaylarının yangınlarla etkili bir şekilde mücadele etmelerini sağlamak amacıyla özel bir eğitim programı düzenledi.

Program, LPG yangınları, elektrik yangınları, mutfak yangınları ve adi yangınlar konusunda bilgi ve beceri kazanmalarını hedefleyerek, adayların sahada karşılaşabilecekleri zorlu durumlarla başa çıkma yeteneklerini artırmayı amaçlıyor.

İntergaz, LPG’nin güvenli kullanımı konusunda toplumu bilgilendirmek ve itfaiyeci adaylarının yangınla mücadele konusunda uzmanlaşmalarını sağlamak amacıyla eğitim programları düzenlemeye devam ediyor.

Bu programlar sayesinde, itfaiyeci adayları yangınlarla mücadelede etkin ve güvenli bir şekilde hareket etmeyi öğreniyor.

Eğitim programı kapsamında, İntergaz’ın uzmanları tarafından verilen teorik ve pratik derslerin yanı sıra, gerçekçi senaryolar üzerinde çalışmalar da yapılıyor.

İtfaiyeci adayları, LPG’nin özelliklerini ve tehlikelerini anlamak, yangın söndürme tekniklerini uygulamak ve yangın durumunda hızlı ve doğru bir şekilde tepki vermek için gerekli becerileri kazanıyor.

Bu özel eğitim programı, İntergaz’ın yangınla mücadele konusundaki deneyimini itfaiyeci adaylarıyla paylaşarak, gelecekteki yangın olaylarında daha etkin bir müdahale sağlamayı hedefliyor.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GÜNDEM

Nethouse’dan öğrenci kampanyası

Published

on

By

Ada’nın yerli ve lider internet firması Nethouse, öğrencilere yönelik yeni kurulumlara özel kampanya başlattı.

Aylık 171 TL’den başlayan fiyatlarla 16-27 yaş aralığındaki tüm öğrencilere uygun fiyatlı 9 aylık öğrenci paketlerinde Nethouse 5Ghz+ wifi hızı sunan Nethouse, geceleri 5 kat daha hızlı olacak.

KKTC’nin en geniş kablosuz ağına ve 5Ghz+ sinyal kalitesine sahip olan Nethouse, ödeme konusunda da öğrenciye kolaylık sağlayıp kredi kartına vade farksız ve blokesiz 3 taksit ile ödeme seçeneği sunuyor.

Müşteri bağlılıgı ve sadakatine önem veren ve hizmet kalitesinden emin olan Nethouse, rakiplerinin aksine müşteriyi zorunlu tutma adına taahhüt imzalatmıyor ve taahhüt kaynaklı çıkabilecek cayma bedeli yansıtmıyor.

HER 1 ARKADAŞ İÇİN +1 AY HEDİYE

“Arkadaşını al da gel” kampanyası ile herhangi bir arkadaşını yanında getiren kullanıcının hem kendine, hem de getirdiği arkadaşının alacağı paket üzerine +1 ay hediye internet veriyor.

Bu kampanyada arkadaş sayısı sınırlaması da olmayacağı için dileyen kullanıcı her ay 1 arkadaşını götürürse 1 yıl boyunca internete hiç para vermemiş olacak.

Ülkesini seven, ülkesi için yatırımlar yapan ve en son teknolojiyi vatandaşlarına sunmak için çalışan NETHOUSE kampanyalarından faydalanmak ve detaylı bilgi almak isteyenler 0392 4440555 numaralı telefonu arayarak çağrı merkezleri ile iletişim kurabilir.

Continue Reading

GÜNDEM

Deprem komitesi, yeni ihale süreçlerini başlattı

Published

on

By

Deprem, Doğal Afet Değerlendirme ve İzleme Komitesi toplandı. Komite, projeleri tamamlanarak ihale süreci başlayan okullara ek olarak, çalışmaları yeni biten dosyaları görüşerek onayladı ve ihale süreçlerini başlattı

Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşanan 6 Şubat deprem felaketi sonrasında, ülke genelinde tüm okulların depreme karşı güçlendirilmesine yönelik İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) tarafından hazırlanan projelerin ilgili yasa gereği Başbakanlık bünyesinde kurulan ‘Deprem, Doğal Afet Değerlendirme ve İzleme Komitesi’nde değerlendirilmesine devam ediliyor.

“Deprem ve Doğal Afet Değerlendirme ve İzleme Komitesi” bu çerçevede bugün bir toplantı daha gerçekleştirdi.

Toplantıya Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu başkanlık etti. Toplantıda komite, İMO tarafından daha önce projeleri tamamlanarak ihale süreci başlayan okullara ek olarak, çalışmaları yeni biten ve komiteye sunulan dosyaları görüşerek onayladı ve ihale süreçlerini başlattı.

Continue Reading

GÜNDEM

Cahitoğlu: “Sporun tüm alanlarına yatırım yapacağız”

Published

on

By

Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu, sporun tüm alanlarına yatırım yapacaklarını söyledi ve gerekli tüm yatırımları Başbakanlık Spor Dairesi olarak yapmaya hazır olduklarını belirtti

Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu, gençlerin spora yöneldiğinde kötü alışkanlardan uzaklaşacağını ve sağlıklı yaşamı tercih edeceğini belirterek, gençlerin spora yönelmesi için sporun tüm alanlarına yatırım yapmak gerektiğini söyledi.

Doğan Türk Birliği Kulüp Başkanı Bayar Piskobulu ve yönetimini ülkeye kazandırdıkları tesis için kutlayan Cahitoğlu, Başbakan Ünal Üstel’in vizyonu doğrultusunda kalan sürede tesise gerekli tüm yatırımları Başbakanlık Spor Dairesi olarak yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Cahitoğlu, sporda tesisleşmeye önem verdiklerini kaydederek, güzel tesisleri bütün bölgelere yaymak gerektiğini belirtti.

Başbakanlık Müsteşarı  Hüseyin Cahitoğlu, Girne’de bulunan Doğan Türk Birliği tesisini yerinde inceleyerek Doğan Türk Birliği Kulüp Başkanı Bayar Piskobulu’dan bilgi aldı.

Cahitoğlu tesisi incelemesinde yaptığı açıklamada, Bayar Piskobulu’nun şu anki tesisi ülkeye kazandırmak için verdiği mücadeleyi en iyi bilenlerden olduğunu söyledi. Kısa süre önce bölgeyi incelemeye geldiğinde şu anki yerin farklı durumda olduğunu bugün ise mükemmel bir tesisin özelde Doğan Türk Birliği, genelde ise ülke sporuna kazandırıldığını söyledi. Bayar Piskobulu’nun ve yönetiminin bu tesisi açma sözünü verdiğini anımsatan Başbakanlık müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu, kısa süre sonra açılışını yapacakları tesis için emeği geçenlere teşekkür etti, hayırlı olması dileğinde bulundu.

YATIRIMLARI HIZLANDIRACAĞIZ

Özellikle gençlerin, sağlıklı zemin ve sağlıklı alanlarda hayat sürmeleri için bu tür tesislerin şart olduğunu ifade eden Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu, Başbakan Ünal Üstel’in de vizyonu doğrultusunda sporun tüm alanlarına yatırım yapacaklarını söyledi. Cahitoğlu “Gençlik spora yöneldiğinde kötü alışkanlıklardan uzaklaşır; sağlığı ve sağlıklı yaşamı tercih ettiğini söyleyerek, bugün ülkenin mükemmel bir tesis kazandığını böyle güzel tesisi bölgelere yaymak gerektiğini belirtti.

 

 

Continue Reading

Trending